RatuCakesHouse Slide Show!

Friday, April 2, 2010

Birthday Cakes for my Dad!

Hello Bloggers...
Bulan lepas kami dah tampilkan 'Indulgence Choc. Cake' yang ditempah khas oleh 'customer' khas buat 'husband' tersayang sempena ulang tahun kelahirannya..Terima kasih buat 'customer2' yang buat tempahan...Jadi, bulan ini kami tampilkan pula kek terbaru yang kami hasilkan, 'Rainbow Choc. Cake'. Kek ni ditempah oleh 'customer' kami bersempena dengan ulang tahun kelahiran ayahanda mereka pada 27 Mac. yang baru lepas..Semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki hendakNya....Amin..
Selain daripada sebagai kek 'Birthday', kek ni sangat sesuai dijadikan kek untuk 'Wedding', 'Engagement', or ape-ape function pun. You all boleh request nak design macam mane, nak tambah ape2 ke...semuanya kami boleh buatkan..Berminat?? Boleh order melalui form yang kami sediakan di ruangan bawah 'page' ini. Kalau malas nak isi form boleh terus contact kami melalui email atau fon yang tercatat di bahagian atas blog ini..Jom cuci mate!....=)

 Rainbow Choc. Cake
1/2 kg (RM 25 only!)
-Ordered by our customer for their father's birthday on 27th Mar 2010


Untuk maklumat lanjut mengenai harge kek, 'delivery charge', atau anda ingin melihat kek2 kami yang lain, sila rujuk page 'Cakes & Puddings'.

Selain daripada 'Rainbow Choc. Cake' , customer kami juga 'order' cupcakes (6pcs 'L' size - butter cream) sebagai pencuci mulut..=)... Cupcakes ni memang sangat sesuai sebagai pelengkap kek kami tadi..=). Jom tengok!


Jika anda berminat dengan cakes or cupcakes kami, boleh order melaui form di ruangan bawah setiap page blog ini, atau terus emel / call us at:

0129348926 (Faeza)
0123840857 (Amin)
ratucakeshouse@gmail.com

No comments:

Post a Comment